Dido

2008.12.09. 21:45

Zene

Safe Trip Home (Album)


Sony Music, 2008-11-17

2008. november 17-én kerül a boltokba az őszinte és érzelmes dalaival világhírűvé vált, összetéveszthetetlen hanggal rendelkező énekesnő, Dido legújabb, harmadik stúdióalbuma Safe Trip Home címmel. Az új albumon hallható felvételeket Londonban és Los Angelesben rögzítették, és ezek társ-producere Jon Brion (Fiona Apple, Kayne West, Rufus Wainwright) és Rollo Armstrong (Faithless), Dido testvére volt. A saját szerzemények mellett egy Brian Enoval közösen írt dal is szerepel a lemezen.

A 11 tracket tartalmazó fantasztikus új zenei anyagról a nagyközönség már ismerheti Dido aktuális dalát "Don't Believe in Love" címmel, ami egyben a harmadik nagylemez előfutára is volt 2008 őszén.

A kiadvány 2 CD-s deluxe változata tartalmazza a For One Day című dalt és a Summer and Northern Skies című szerzemény Rollo mixét is.


1. Don't Believe In Love
2. Quiet Times
3. Never Want To Say It's Love
4. Grafton Street
5. It Comes And It Goes
6. Look No Further
7. Us 2 Little Gods
8. The Day Before The Day
9. Let's Do The Things We Normally Do
10. Burnin Love
11. Northern Skies

- Rendeld meg a CD-t a Bookline-on!
- Rendeld meg a dupla deluxe CD-t a Bookline-on!
- Hamarosan letölthető a songo.hu-n!
- Hamarosan a CD a Fotexneten is!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://heineken.blog.hu/api/trackback/id/tr66813951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása